GOEDVOLK

GETEKEND VOOR HET LEVEN.
van totaal € 30.000 (0%)

Je beste vriend, de bomen op de weg naar school, je lievelingsjuf en Speelgoed laat je achter. Je bent door benarde situaties gekomen, hebt dagen gelopen, in bussen gezeten met niks meer dan je dekentje van thuis, mensen kwijt geraakt en dingen gezien die je nooit had moeten zien. Weg uit de oorlog. Weg uit de crisis. Weg van huis.

Je bent vluchteling. Maar je bent ook gewoon nog maar kind.

In Getekend voor het Leven laat ik, Quinty Misiedjan, zien wat er met kinderen gebeurt op het moment dat ze gevlucht zijn, hoe dit voelt door de ogen van het kind maar vooral, hoe zij in hemelsnaam kind blijven.

Met zijn allen kunnen wij een verschil maken, dus kom in actie, dan doe ik dat ook.  

Op 3 april komt de documentaire Getekend voor het leven op mijn youtube kanaal. 

KOM JIJ IN ACTIE VOOR DIE TIJD? Dan krijg jij een speciale vermelding in de aftiteling van deze film. 

Eerlijk? Dat is wel een beetje hard toch? Beetje?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.