GOEDVOLK

GETEKEND VOOR HET LEVEN.
van totaal € 10.000 (82%)

Je beste vriend, de bomen langs de weg naar school, je lievelingsjuf en speelgoed laat je achter. Je komt uit een benarde situatie, hebt dagen gelopen, in bussen gezeten met niks meer dan je dekentje van thuis, mensen kwijtgeraakt en dingen gezien die je nooit had moeten zien. Weg uit de oorlog. Weg uit de crisis. Weg van huis. Je bent vluchteling. Maar je bent ook gewoon nog maar kind.

In de documentaire Getekend voor het Leven laat ik, Quinty Misiedjan, zien hoe gevluchte kinderen toch kind blijven in een omgeving vol onzekerheid, angst en geweld. Ik ben naar Jordanië en Colombia gegaan, en heb een asielzoekerscentrum in Nederland bezocht om in het dagelijkse leven van de gevluchte kinderen te duiken. En ondanks deze kinderen altijd worden neergezet alsof ze zwaar in de put zitten, heb ik gezien hoe ontzettend krachtig ze zijn. Met de juiste hulp kunnen kinderen prima de draad weer oppakken.

Wat ik al zei: met de juiste hulp. Daar heb ik jou voor nodig. Met zijn allen kunnen wij een verschil maken.

Kom daarom in actie, dan doe ik dat ook. Doe iets waar je goed in bent. En nog belangrijker, wat je leuk vindt. Organiseer een sponsorloop met je school, ga voor heitje voor een karweitje of kook voor je hele familie en geef ze op het eind van de avond de rekening. Klik op ik wil in dit team en meld jouw actie aan.

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 63,01 06-12-2020 | 23:59
€ 10 01-12-2020 | 11:44
€ 153 05-11-2020 | 23:59
€ 75 05-11-2020 | 12:18 Als ik zie hoe fijn ze het vinden om een project of een hobby te kunnen doen als ze niet van een kamp afkunnen en dat dit afhankelijk is van het al dan niet hebben van een budget hiervoor dan draag ik daar graag via Warchild aan bij!
€ 75 05-11-2020 | 12:09 Ik zag je documentaire afgelopen dinsdag en ik vind dat je heel goed en mooi in beeld hebt gebracht wat voor een impact oorlog (maar ook hyperinflatie) op een gezin en met name de kinderen heeft. En ze waren allemaal zo positief, maar zag je ook dat ze het er moeilijk mee hebben. Daarom hoop ik met een financiële bijdrage een beetje te kunnen helpen.