Keyp it up!

Sophie de Wildt
Qr
van totaal € 750 (146%)

https://keypitup.nl

Door de verkoop van mijn zelf ontworpen keyring wil ik geld ophalen voor de kinderen in oorlogsgebieden.

Ik heb een kerstactie bedacht voor mijn project van school: Service & Action.

Met mijn slogan: "Keyp it up", wil ik de kinderen in oorlogsgebieden moed inspreken dat ze blijven doorgaan of dromen en geloven in een mooie toekomst.

De spelling "keyp" heb ik bewust gekozen; hierin zit het woord key (dat sleutel betekent). De sleutel naar een betere toekomst voor de kinderen van War Child projecten, maar ook de sleutel(s) die de supporter van mijn actie aan zijn of haar keyring zal hangen. De symboliek van de ring is de samenleving waar we in leven. Doordat mijn keyrings worden gekocht (misschien als kerstcadeau), helpen we de kinderen in oorlogsgebieden.

Ik realiseer mij dat ik het goed heb, samen met vele leeftijdgenoten om mij heen. Wij vieren feestelijkheden in december en hoeven ons in principe weinig zorgen te maken. Wij kunnen iedere dag naar school, we kunnen sporten en plezier maken wanneer we maar willen.

Voor de kinderen in oorlogsgebieden is dit zorgeloze leven niet zo vanzelfsprekend, zij kunnen soms niet eens meer naar school of zijn dierbaren verloren door de oorlog. Zij moeten weer vertrouwen durven krijgen in de ander en in hun eigen toekomst.

Door mijn bijdrage aan War Child, kan ik ervoor zorgen dat de projecten voor deze kinderen kunnen blijven draaien en om er voor te zorgen dat mijn leeftijdgenoten daar kunnen werken aan hun mooie toekomst.

De productie van mijn keyring wordt gedaan in het atelier van Omar Munie. Hij is een bekende tassenontwerper, maar kent de zorgen van een kind in een oorlogsgebied ook uit eigen ervaring.

In zijn jeugd is Omar met zijn familie naar Nederland gevlucht en heeft hier kunnen bouwen aan een prachtige toekomst, door in zijn dromen te blijven geloven. Naast dat hij mooie tassen ontwerpt, biedt hij een kans aan mensen die willen werken aan hun toekomst, door zich in zijn atelier verder te ontwikkelen.

Ik ben super trots op wat Omar doet en dat hij mijn initiatief heeft omarmt door mijn ontworpen keyring te willen produceren. Dit doen we van de mooiste restjes leer die ik zelf uit heb gekozen, zodat we met een duurzame gedachte bezig zijn aan mijn project.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 9 02-03-2020 | 11:34 Afronden van het bedrag dat ik op de cheque in ga vullen!
€ 25 24-02-2020 | 21:12
€ 128 02-02-2020 | 11:45 Laatste donatie van key rings🏁. Hierbij is mijn Key it up actie officieel en zeer positief afgesloten!
€ 25 30-01-2020 | 12:38
€ 40 27-01-2020 | 19:48 Zo gaat het lekker! Weer een paar Key rings besteld! Bedankt Rotary Huizen
Bekijk alle

Cheque uitgereikt aan War Child!

03-03-2020 | 17:00 Met trots heb ik vandaag dan echt mijn project af kunnen ronden!! Ik heb de cheque overhandigd aan War Child met daarop het bedrag van: €1100,00 Dat is veel meer dan dat ik in het begin had verwacht. Ik ben blij dat ik weet dat er kinderen uit oorlogsgebieden geholpen kunnen worden onder andere door mijn actie Keyp it up! Ik wil voor een laatste keer Omar Munie bedanken dat hij gelooft in mijn verhaal en voor zijn medewerking aan mijn project. Uiteraard dank ik ook de vele mensen die nu drager zijn van eenvan mijn key rings. Dit alles begon met een Service and Action opdracht van school. Ik heb er veel van geleerd en dit ook in mijn verslag aan school verwerkt. Ik hoop ook dat anderen een project voor dit goede doel bedenken. Naast dat het leuk is, is het vooral ook erg zinvol en leerzaam. Groetjes en wie weet zien julie mij nog eens terug met een volgend project! Sophie
Lees meer