kabaal voor warchild

Jessica Symister
Qr
van totaal € 150 (205%)

De kinderen van BSO Koko kabaal zijn allemaal lid geworden van War Child. Wij willen met de kinderen een flesseninzameling houden. Ook willen wij graag een sponsorloop houden, vervolgens willen de kinderen koekjes bakken, en die verpakt verkopen huis-aan-huis. We hebben van jullie site het sponsorformulier uit gedraaid. Graag willen wij toestemming om posters op te hangen (ook via jullie site) en ook graag toestemming om de pers erbij te halen. Dit gaat dan over de plaatselijke huis-aan-huis kranten.
Heel graag horen wij van u terug of wij hier toestemming krijgen.
Nog even het volgende: de kinderen krijgen tijdens de sponsorloop een wit t-shirt aan, mogen wij daarop het logo zetten van jullie site? Vriendelijke groet team BSO Koko kabaal Montfoort. Het geld dat ingezameld wordt via bovenvernoemde acties, wordt overgemaakt naar War Child.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 308,90 23-01-2018 | 01:00